Merhaba,
Giriş | Kayıt Ol
Tümünü Gör
16 sonuç bulundu "te"
Tesco Muz
27,00
Kırmızı Tesco Marol
37,00
Tesco Kavun 1 KG
47,00

Herbeauty Propolis Arı sütü Bal +Kolajen 150 ml

(0 alıcı yorumu)
88 Adet satıldı. Stokta sadece 9 Adet kaldı.

199.00 189.00

Hemen Al

Kategori: Krem
Etkiketler: ,
Marka:

Herbeauty Propolis Arı sütü Bal +Kolajen 150 ml

Propolis, arıların çeşitli hastalıklara karşı korunmak ve kovanlarını temizlemek için kullandıkları doğal bir arı ürünüdür. Arı sütü de arıların larvalarını beslemek için ürettikleri besleyici bir sıvıdır. Bal ise arıların çiçeklerden topladıkları nektardan ürettikleri tatlı bir sıvıdır. Bu ürünler bir araya getirildiğinde ve kolajen eklenerek formüle edildiğinde, Propolis Arı sütü Bal +Kolajen adını alan bir kozmetik ürünü elde edilir.

Propolis Arı sütü Bal +Kolajen, cilt sağlığı için kullanılan bir kozmetik üründür. İçeriğindeki propolis, ciltteki enfeksiyonları ve iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir. Arı sütü, cildin nemini artırarak daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sağlayabilir. Bal, cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olurken, kolajen ise cildin elastikiyetini artırarak daha sıkı ve genç bir görünüm kazandırabilir.

Propolis Arı sütü Bal +Kolajen, cildinize uygun bir şekilde uygulanmalıdır. Öncelikle, cildinizi temizleyin ve kurulayın. Ardından, ürünü cildinize uygulayın ve masaj yaparak yayın. Göz çevresi hariç tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir. Cildinize tamamen emilinceye kadar bekleyin.

 

Alıcı Yorumları
0
0 oy
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız

Herbeauty Propolis Arı sütü Bal +Kolajen 150 ml için 0 yorum
(satın alanlar)

Yorum Ekle