Merhaba,
Giriş | Kayıt Ol
Tümünü Gör
16 sonuç bulundu "te"
Tesco Muz
27,00
Kırmızı Tesco Marol
37,00
Tesco Kavun 1 KG
47,00

Bio Vitals Havuç Yağı 20 ml

(0 alıcı yorumu)
120 Adet satıldı. Stokta sadece 14 Adet kaldı.

99.00 89.00

Hemen Al

Etkiketler: ,
Marka:

Bio Vitals Havuç Yağı 20 ml

Havuç yağı, havuç köklerinden elde edilen bir bitkisel yağdır. Havuç, dünyanın birçok bölgesinde yetiştirilen bir sebzedir ve genellikle turuncu renkli olmasının yanı sıra, besleyici ve antioksidan özellikleri ile de bilinir.

Havuç yağı, A vitamini bakımından zengindir ve bu nedenle cilt için faydalıdır. A vitamini, cildin sağlıklı kalmasına ve cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Ayrıca, havuç yağı, cildi nemlendirir ve antioksidan özellikleri sayesinde serbest radikallerle savaşarak cilt yaşlanmasını geciktirmeye yardımcı olabilir.

Havuç yağı, saç için de faydalıdır ve saçın daha sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, saç derisindeki kepek oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilir ve saçın daha güçlü ve sağlıklı olmasına yardımcı olabilir.

Havuç yağı ayrıca, diğer sağlık faydaları da sunar. Örneğin, bağışıklık sistemi için faydalıdır ve göz sağlığına katkıda bulunabilir. Ayrıca, sindirim sistemi sağlığı için de yararlıdır ve kabızlık gibi sindirim problemlerini önlemeye yardımcı olabilir.

Alıcı Yorumları
0
0 oy
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız

Bio Vitals Havuç Yağı 20 ml için 0 yorum
(satın alanlar)

Yorum Ekle