Merhaba,
Giriş | Kayıt Ol
Tümünü Gör
16 sonuç bulundu "te"
Tesco Muz
27,00
Kırmızı Tesco Marol
37,00
Tesco Kavun 1 KG
47,00

Bee Garden Tatlı Badem Yağı 250 ml

(0 alıcı yorumu)
117 Adet satıldı. Stokta sadece 0 Adet kaldı.

349.00 339.00

Hemen Al

Kategori: 250 ML Yağlar
Etkiketler: ,
Marka:

Bee Garden Tatlı Badem Yağı 250 ml

Tatlı badem yağı, badem ağacının çekirdeklerinden elde edilen hafif bir yağdır. Cilt bakımı ve saç bakımı için kullanılan popüler bir doğal yağdır.

Tatlı badem yağı, cildi nemlendirerek, yumuşatarak ve besleyerek cilt sağlığını destekleyen E vitamini, A vitamini ve yağ asitleri içerir. Bu nedenle, kuru cilt, sivilce, egzama, kaşıntı ve diğer cilt sorunları için etkili bir çözüm olarak kullanılır. Ayrıca, anti-enflamatuar özellikleri sayesinde, tahriş olmuş ve inflamasyonlu cildi yatıştırmaya yardımcı olabilir.

Saç sağlığı açısından, tatlı badem yağı saç derisini nemlendirir, saç tellerini besler ve saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Saç kırıklarını önleyebilir ve saç dökülmesini azaltabilir.

Tatlı badem yağı ayrıca, cilt bakımı ve saç bakımı için kullanıldığı gibi, ağız yoluyla alındığında da bazı sağlık faydaları sağlayabilir. Sindirim sistemi sağlığına yardımcı olabilir ve bağırsak hareketlerini düzenleyebilir. Antioksidanlar içermesi nedeniyle, kalp sağlığına da fayda sağlayabilir.

 

Alıcı Yorumları
0
0 oy
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız

Bee Garden Tatlı Badem Yağı 250 ml için 0 yorum
(satın alanlar)

Yorum Ekle