Merhaba,
Giriş | Kayıt Ol
Tümünü Gör
16 sonuç bulundu "te"
Tesco Muz
27,00
Kırmızı Tesco Marol
37,00
Tesco Kavun 1 KG
47,00

Bee Garden Piren Otlu Toz 160 gr

(0 alıcı yorumu)
115 Adet satıldı. Stokta sadece 3 Adet kaldı.

219.00 209.00

Hemen Al

Kategori: Gıda Ürünleri
Etkiketler: ,
Marka:

Bee Garden Piren Otlu Toz 160 gr

Piren otlu toz, Piren (Achillea millefolium) bitkisinin öğütülerek toz haline getirilmesiyle elde edilen bir bitki tozu türüdür. Piren bitkisi, çay ve toz gibi farklı şekillerde tüketilen ve alternatif tıpta kullanılan bir bitkidir.

Piren otlu tozunun içeriğinde çinko, demir, magnezyum, potasyum ve C vitamini gibi vitaminler ve mineraller bulunur. Ayrıca bitki, flavonoidler ve tanenler gibi antioksidanlar içerir. Piren bitkisi aynı zamanda, iltihap önleyici, antiseptik, antispazmodik ve yatıştırıcı özelliklere sahiptir.

Piren otlu tozunun bazı kullanım alanları şunlardır:

  • Hazımsızlık: Piren otlu toz, hazımsızlık, gaz ve şişkinliği azaltmaya yardımcı olabilir. Bunun için, bir çay kaşığı piren otlu tozu, bir fincan sıcak suya eklenir ve 10-15 dakika bekletilir. Daha sonra süzülerek içilir.
  • Adet ağrısı: Piren otlu tozunun yatıştırıcı etkisi nedeniyle, adet ağrısını azaltmaya yardımcı olabilir. Bir çay kaşığı piren otlu toz, bir fincan sıcak suya eklenir ve 10-15 dakika bekletilir. Daha sonra süzülerek içilir.
  • Deri problemleri: Piren bitkisi, antioksidan özellikleri nedeniyle, cilt problemleri için kullanılabilir. Piren otlu toz, su veya yağ ile karıştırılarak cilde uygulanabilir.

 

Alıcı Yorumları
0
0 oy
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız

Bee Garden Piren Otlu Toz 160 gr için 0 yorum
(satın alanlar)

Yorum Ekle